Soittajana Blakessa = tuulisin pesti koskaan? Nyt yhtyeestä tiedotetaan, että tiedote muutoksista on tulossa

19.08.2013

Blake on Aaro Seppovaaran yhtye, jossa soittajia tulee ja menee.

Suomalainen stoneria, metallia ja spacerockia sekoitteleva Blake-yhtye on sen laulajan ja lauluntekijän Aaro Seppovaaran lempilapsi. Mainioita studioalbumikokonaisuuksia Blake on tehnyt viisi kappaletta. Nyt Blakelta on tulossa uusi albumi syyskuussa.

Levy kantaa nimeä Taste of Voodoo, ja homma on edennyt totuttuun tapaan perfektionistina tunnetun Seppovaaran ympärillä. Albumin lehdistötiedotteessa nimittäin kerrotaan, että ”Aaro Seppovaaran johtaman Blaken riveissä on myös tehty kuluneen vuoden aikana miehistönvaihdoksia, joista tiedotetaan myöhemmin.”

Tämä lienee ensimminen kerta, kun tiedotteessa mainitaan kuinka myöhemmin tulee vielä tiedote, jossa kerrotaan miehistönvaihdoksista.

Seppovaaran ympärillä miehiä vaihtuu kuin Spinal Tapilla rumpaleita konsanaan. Vaan mikäs siinä, jos laatu pysyy yhtä vahvana kuin ennenkin. Uusi single The Hell’s Ladder ilmestyy perjantaina – sitä odotellessa tsekkaa vaikkapa edelliseltä, kolme vuotta sitten julkaistulta Haze Parade -levyltä sen komeasti potkiva avausraita Viper.

YouTube video

Lisää luettavaa