Foo Fighters coveroi Rushia Rushin kanssa pukeutuneena Rushiksi – videokuvaa toki löytyy

22.04.2013

Mainitsinko jo Rushin?

Kuva: Sony Music

Progressiivisen rockin jättiläinen Rush sai tänä vuonna Rock and Roll Hall of Fame -tunnustuksen. Rushin ja muiden palkittujen saamia Hall of Fame -tunnustuksia juhlistettiin Yhdysvalloissa gaala-illassa viikonloppuna asianmukaisin menoin.

Kun oli Rushin vuoro nousta pokkaamaan kunniamainintansa, lavalle nousi kolmikko, joka oli pukeutunut kovin samannäköisiin valkoisiin kaapuihin kuin kanadalainen esikuvansa 1970-luvulla 2112-levyn aikoihin.

Kaapujen ja pitkätukkaisten peruukkien alta paljastuikin Dave Grohlin luotsaama Foo Fighters, joka ryhtyi esittämään raivoisaa tulkintaa Rushin Overture-biisistä samaiselta 2112-levyltä.

Tuon jälkeen triona esiintynyt Foo Fighters tarjoili vielä yleisölle coverit biiseistä Tom Sawyer ja The Spirit of Radio, joiden aikana myös itse herrat Geddy Lee, Neil Peart ja Alex Lifeson nousivat lavalle mukaan esitykseen.

Alapuolella näkyy Foo Fightersin Rushiksi pukeutuneena esittämä Overture. Rushin ja Foo Fightersin yhteisistä biiseistä ei vielä videokuvaa löydy, mutta kyllä tätäkin katselee oikein mielellään.

YouTube video

Lisää luettavaa