Iggy Azalean uusi albumi on vihdoin täällä – samalla julkaistiin myös musiikkivideo

In My Defense on nyt julkaistu.

19.07.2019

Siitä lähtien, kun Iggy Azalea irtisanoutui aiemmasta levy-yhtiöstään Island Recordsista ja kertoi solmineensa käytännössä unelmadiilin uuden, EMPIRE-levymerkin kanssa, on hänen uutta albumiaan odotettu innolla. Tänään sitten artistin uran toisen, In My Defense -albumin julkaisupäivä vihdoin koitti. Albumi on kuunneltavissa suoratoistopalveluista tai rullaamalla uutisen loppuun. Artistin ensimmäinen albumi on vuonna 2014 julkaistu The New Classic.

Azalea julkaisi albumilta etukäteen singleinä Sally Walker, Started ja Just Wanna. Näistä kahdelle ensimmäiselle on julkaistu myös musiikkivideot. Tänään albumin julkaisupäivänä musiikkivideo julkaistiin myös kappaleelle Fuck It Up. Musiikkivideon voit katsoa alta.

Iggy Azalea oli äskettäin myös erään ikävän tapahtumasarjan keskipisteenä. Artistista kolme vuotta sitten (vuonna 2016) aikakauslehden kansikuvauksissa otettuja valokuvia vuosi nimittäin verkkoon, minkä johdosta artisti sulki joksikin aikaa sosiaalisen median tilinsä. Nyt Azalean sosiaalisen median tilit ovat kuitenkin normaalisti näkyvillä.

Lisää luettavaa