Jouni Hynynen paljasti, miten hänet saatiin ylipuhuttua Vain elämää -sarjaan mukaan – mitä tapahtuu kulissien takana?

Hynynen kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia Vain elämää -ohjelmasta.

14.12.2023

Jouni Hynynen osallistui tänä vuonna Vain elämää -sarjaan. Päätös aiheutti joidenkin keskuudessa melkoista parran pärinää. Joidenkin mielestä Hynynen myi itsensä, eikä kunnon rokkareiden ™ pitäisi kyseiseen realityyn osallistua.

Nyt Hynynen on kertonut Kotiteollisuuden Facebook-sivuilla piiiiiiiitkässä kirjoituksessaan, miten hänet oikein saatiin ylipuhuttua ohjelmaan mukaan.

Osallistumispäätöksestä Hynynen kertoo seuraavaa:

”Minun osaltani koko projekti kesti yli vuoden. Kesällä 2022 Nelosen Mikko Koivusipilä alkoi houkutella minua mukaan. Tämä oli kolmas kerta, kun asetuin neuvottelupöydän ääreen, eli tästä sinnikkyyspalkinto Mikolle. Vastaanottoni oli jälleen nuiva, mutta lupasin silti tavata ensimmäistä kertaa ohjelman ohjaajan Arja Lehtikankaan. Hän osoittautui mukavaksi tyypiksi, luotettavaksi. Kuuntelin kiltisti mitä hänellä oli sanottavaa, nyökkäilin varovasti ja vastasin karjalaisittain: ”Ehkä, kassellaan syssymmällä…””, Hynynen kertoo kirjoituksessa ja jatkaa:

A.W. Yrjänä alkoi pommittaa minua puhelimitse. Hän kertoi, että on itse menossa mukaan ja toivoi, että minäkin tulisin ”tueksi ja turvaksi”, jota toki itsekin tuntemattomassa porukassa tarvitsisin. Tässä vaiheessa oli jo selvillä muu porukka, tai ainakin sen runko. Parin pois jääneen artistin nimet vilahtivat vielä mukana, mutta kaikki Yrjänää lukuunottamatta olivat minulle ennestään tuntemattomia. Aki muistutti vielä, että olimme lyöneet alkuvuodesta 2022 kättä päälle, yhteisellä reissulla ollessamme, että jos toinen joskus menee ohjelmaan, toinenkin pyydettäessä suostuu. Tässä kohtaa minulla alkoi valua kuumat kainaloon. Saatana, yksi puhe kuten sökössä: Sovittu mikä sovittu!”

Pitkässä kirjoituksessa Hynynen myös avaa todella mielenkiintoisella tavalla, mitä kaikkea ohjelman kuvauksissa tapahtuu. Koko tekstin löydät alta. Mielenkiintoista infoa!

Lisää luettavaa