Kaksi vuotta sitten menehtyneeltä Juice Wrldilta julkaistaan uusi albumi postuumisti – pian ilmestyy myös dokumentti

Tulevalta albumilta saatiin esimakua perjantaina ilmestyneen kappaleen muodossa, jossa vierailee Justin Bieber.

Nabil Elderkin

Pari viikkoa sitten kirjoitimme DMX-aiheisesta dokumentista, joka kertoo viime huhtikuussa menehtyneen räppärin elämästä vankilan jälkeen. Nyt tästä HBO:n Music Box -dokumenttisarjasta ilmestyy kuudes ja viimeinen osa, kun oksikodonin ja kodeiinin yliannostukseen joulukuussa 2019 kuollut räppäri Juice Wrld saa oman jaksonsa.

Juice Wrld: Into The Abyss -nimisen dokumentin trailerin on voinut katsoa tämän viikon torstaista lähtien – se julkaistiin samana päivänä kun Juice Wrld olisi täyttänyt 23 vuotta. Itse dokumentti ilmestyy HBO Max -palveluun torstaina 16.12. Ohjelmassa käsitellään muun muassa artistin mielenterveysongelmia sekä hänen asemaansa “miljoonien lasten terapeuttina” ja “kyseisen sukupolven äänenä” sen hetken kun hän ehti olla julkisuudessa.

Juice Wrldin, oikealta nimeltään Jarad Anthony Higginsin, sanottiin alkuun kuolleen sairauskohtaukseen lentokentällä, mutta myöhemmin viranomaiset vahvistivat kuolinsyyksi oksikodonin ja kodeiinin yliannostuksen. Räppäri oli kuollessaan juuri ehtinyt täyttää 21 vuotta.

Viime vuonna Juice Wrldilta julkaistiin postuumisti Legends Never Die -albumi, jolle saadaan pian jatkoa Fighting Demons -albumin muodossa. 10.12. julkaistavalta levyltä kuultiin perjantaina esimakua Wandered to LA -kappaleella, jossa vierailee Justin Bieber.

Voit katsoa Juice Wrldin levyn ja dokumentin trailerit alta.