Lädipunkkia parhaimmillaan ja matka Marsiin – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Rumban uusi soittolista nyt Spotifyssa!

Idles Sidewaysissa 2019.
Tomi Palsa

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla pari nostoa kappaleista.

IdlesKill Them With Kindness
Idles-yhtye julkaisi uuden Ultra Mono -albumin, jonka tahdissa kelpaa suksia menemään. Kyseessä on levyllinen laatulädirunttausta, jonka energinen yhtye kyllä osaa. Toki pelkkää punk-kaahausta ei kuulla, vaan välillä herkistellään stonerin muodossa. Kill Them With Kindness on umpipaukkuva kappale, joka on varustettu vapautuneilla vokaaleilla ja stoner-riffillä. Piristää mieltä kummasti!

TittaMarsiin
Titta pohtii elämän suuria kysymyksiä taksijonossa, joka kuulostaa uskottavammalta, sillä isoimmat ajatukset tulevat usein kun niitä vähiten odottaa. Taksijonossa Titta katselee ympärilleen ja pohtii miten pariskunnat ovat löytäneet toisensa, entä mitä tulee jälkikasvun hankkimiseen? Vähemmästäkin tekee mieli suunnata Marsiin, onneksi Titta on tehnyt sille varsin mainion soundtrackin.

Lisäksi listalla on muun muassa Evelinaa, Jesse Markinia ja Benjaminia, joista jokainen oli Rumban haastattelussa kuluneella viikolla. Artistien nimiä painamalla pääset juttujen pariin!