Lahjakas Louie Blue käsittelee uudella kappaleellaan vääriä valintoja ja katoamistemppuja

Nuoren lupauksen debyyttialbumin on tarkoitus ilmestyä alkuvuodesta 2022.

Booa Music

Kolmannen singlejulkaisun tulevalta debyyttialbumiltaan eilen julkaissut Louie Blue jatkaa uudella Good Time -biisillään itselleen ominaisen soundinsa hiomista. Yhtäältä utuinen ja unenomainen, toisaalta taas kiiltävän teräväksi viimeistelty äänimaisema pääsee Booan kautta julkaistulla tuplasinglellä oikeuksiinsa, ja nostaa entisestään mielenkiintoa tulevaa kokopitkää kohtaan.

R&B- ja elektropop -artisti Louie Blue julkaisi vuoden 2020 alussa kiitellyn debyytti-ep:nsä nimeltä Notes, joka keräsi huomiota ulkomaita myöten. Sen jälkeen ilmestynyt Hit It! -singlekin noteeraattiin useissa kansainvälisissä musiikkimedioissa, kuten Pohjois-Amerikan Earmilkissa ja New Yorkissa majaansa pitävässä Popdustissa – Rumba taas kirjoitti siitä täällä. Tänäkin vuonna artisti on pysynyt aktiivisena ja julkaissut tulevalta albumiltaan kaksi singleä, joista ensimmäistä käsittelimme täällä.

Eilen ilmestynyt Good Time kertoo tummasävyistä tarinaa tilanteesta, josta ei enää ole muuta ulospääsyä kuin pakeneminen. Kohtalokkaan räjähtävästi alkava kappale loivenee melodisiksi pohdinnoiksi siitä, milloin on oikea hetki kadota, kun toistuvat väärät valinnat eivät enää jätä muuta vaihtoehtoa.

Kappaleessa vierailee Booan perustajiin kuuluva tuottaja-artisti Pepito. Biisin kylkeen julkaistiin tänään lyhytelokuvamainen musiikkivideo, jonka toteutuksesta vastaa Louie Blue itse. Singlen b-puolelta löytyy tunnelmallinen You’ll Always Be Mine -kappale, joka on Louie Bluen itse sanoittama, säveltämä ja tuottama.

19-vuotiaan Louie Bluen debyyttilevy ilmestyy alkuvuodesta 2022. Alta löydät Good Time -singlen ja sen musiikkivideon.