Meditointi suomiräpillä vaikuttaa kiinnostavan – Spotifyssa kiitää Gasellit

Zen-albumia kuunneltiin rutkasti ilmestymispäivänään.

14.02.2021

Gasellit julkaisi Zen-albumin perjantaina. Kyseessä oli yhtyeen kuudes albumi. Levyjä on sen verran, että ne on hyvä laittaa järjetykseen ja yhtyeen tuottaja-dj Musa-Jusa pistikin ne täällä.

Nopeasti vaikuttaa siltä, että albumi on kiinnostanut, sillä koko levy löytyy Suomen Spotifyn 23 kuunnelluimman biisin joukosta. Kappaleita levyllä on 15, joten 8 biisiä oli jotain muuta kuin Gasellit-tavaraa. Listan ykköseksi nousi Karri Koiran vierailema Me ei mennä rikki.

”Kahden edellisen levyn jäljiltä oltiin päästy sellaiseen pisteeseen, jossa oltiin saavutettu paljon niitä asioita, mitkä olivat olleet omia unelmia. Kyllä siinä vaiheessa tulee sellainen fiilis, että kauanko tämä vielä jatkuu, pystytäänkö me pitämään yllä tätä hommaa”, Thube Hefner kuvaili tuntemuksiaan Rumban Q&A-jutussa täällä.

Spotifysijoitusten perusteella voisi arvella, että juttua on pystytty pitämään yllä. Ylläpitämiseen auttoi kappaleet, joista Päkä kertoo tarkemmin täällä.

Se millaisen jäljen albumi jättää Gasellit-tilastoihin selvinnee kuluvan vuoden aikana, mutta levyn muuta merkitystä pohdittiin täällä.

Koko albumi löytyy suoratoistopalveluista. Tsekkaa tarkat listasijoitukset alta.

Lisää luettavaa