Mestarillinen Teho Majamäki on viikon päässä albuminsa julkaisusta – Mukana joukko eturivin muusikoita

Multi-instrumentalisti Teho Majamäki julkaisee ensi viikolla debyyttialbuminsa Travelogue, mutta matkassa on yksi mutka: Esikoislevyn joukkorahoituskampanja on vielä kesken Mesenaatti-palvelussa.

Muun muassa loistavasta Ismo Alanko Teholla -duosta tunnettu Majamäki on saanut kasaan minimitavoitteensa, jolla levy saadaan julkaistua keskiviikkona 27. tammikuuta, mutta vinyylipainokseen ja uuteen musiikkivideoon on vielä matkaa. Jos omaperäinen kotimainen musiikki kiinnostaa, kannattaa tutustua Majamäen projektiin Mesenaatissa. Projektia voi rahoittaa esimerkiksi lunastamalla itselleen levyn latauksen, nimmaroidun LP:n tai lipun levynjulkaisukeikalle Tavastialle.

Travelogue-albumin materiaali on koottu vuosien varrella eri puolilla maailmaa, ja levyllä vierailee myös joukko muita taidokkaita muusikoita. Levyllä laulavat muun muassa Ville Valo, Ismo Alanko, Johanna Kurkela ja Paleface. Joukosta ainakin Alanko on ilmoittanut myös esiintyvänsä Majamäen levynjulkaisukeikalla ensi keskiviikkona.

Alta voit katsoa Teho Majamäen joukkorahoituskampanjan esittelyvideon, sekä musiikkivideon Johanna Kurkelan kanssa äänitetylle kappaleelle One Thousand Names of God.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa