Muusikko lykkäsi riitakumppaninsa ex-tyttöystävän seksivideon nettiin, hävisi oikeusjutun – haastaa nyt asianajajansa oikeuteen 32 miljoonasta

50 Cent viihtyy oikeudessa.

50 Cent lykkäsi vuonna 2009 nettiin seksinauhan, jolla Lastonia Leviston harrastaa seksiä tuolloisen poikaystävänsä kanssa. Nauhan lahjoitti 50 Centille ilmeisesti kyseinen poikaystävä.

Levistonilla ja tuottajamoguli Rick Rossilla on yhteinen lapsi. 50 Centillä oli ollut jo vuosikausien ajan riitaa Rossin kanssa, ja kostoksi 50 Cent päätti viedä homman uudelle tasolle levittämällä kostoksi Rossin ex-puolison seksivideon verkkoon.

50 Cent tuomittiin maksamaan viiden miljoonan dollarin vahingonkorvaukset Lastonia Levistonille vuonna 2015. Syytekohdaksi nimettiin törkeä yksityisyyden loukkaaminen. 50 Cent kertoi, ettei hänellä ole tuollasia rahoja, ja hän ajautui konkurssiin.

Nyt 50 Cent haastaa puolestaan asianajajansa oikeuteen. 50 Centin mukaan hänen asianajajansa mokasivat jutun käsittelyn aikana niin pahasti, että koko sopan voi käytännössä kaataa heidän niskaansa.

50 Cent hakee häntä edustaneelta asianajotoimistolta yhteensä 32 miljoonan dollarin korvauksia.

Lisää luettavaa