Suomalaisartisti Terri julkaisi ep:n: ”Minun ei tarvitse olla Beyoncé tai Ariana Grande, annoin luvan itselleni olla minä”

Terrin ep ennakkokuuntelussa Rumbassa.

29.04.2021

Terri julkaisee perjantaina ep:n verran musiikkia. Kyseinen Marmeladi-niminen ep on kuitenkin jo tästä päivästä lähtien ennakkosoitossa Rumbassa.

Tiedotteen mukaan Marmeladi juhlii rakkautta sen kaikissa muodoissaan tuoden kuulijoille kuplivaa ja tapahtumarikasta aitoa elämää.

Terri itse kuvailee ep:n tekoprosessia ja omaa uraansa seuraavin sanoin:

”Oon pitkään haaveillut saavani julki enemmän kuin sinkkuja ja oon äärettömän onnellinen, et tää kokonaisuus saadaan nyt maailmalle. Artistiuteni alussa mietin paljon mitä minulta odotetaan, mitä ihmiset haluavat kuulla ja jopa sitä minkälainen musiikki saattaisi menestyä. Nyt olen päässyt siihen pisteeseen, jossa teen musiikkia, jota itse haluan kuulla”, Terri kertoo ep:n synnystä ja jatkaa:

”Alkuun en uskaltanut ottaa esikuvia kansainvälisestä musiikista, koska ajattelin, että miten voisin ottaa vaikutteita vaikka Ariana Grandesta tai Beyoncésta, joiden lahjakkuus on omaa luokkaansa, ja joihin minua ei koskaan voisi suoraan verrata. Onneksi avasin silmäni ja näin myös lahjakkuuden tiimissäni, joka tekee paljon kansainvälistä musiikkia. Ehkä minun ei tarvitse olla Beyoncé tai Ariana Grande, ehkä minun ei tarvitse itse olla virtuoosi. Annoin itselleni luvan olla minä, keskeneräinen, mutta silti inspiroitua oikeista idoleistani ja kurkottaa taivaisiin.”

Ep:n voit kuunnella alta. Ja huomenna sitten virallisesti suoratoistopalveluista toki!

Lisää luettavaa