Suomalaissaarnaaja piti legendaarisen palopuheen ”saatanallista” rockmusiikkia vastaan vuonna 1983 – sakeaa todistusta kuultavissa täältä

Leo Mellerin legendaarinen saarna on sakeaa kuultavaa.

Leo Meller on suomalainen kristitty saarnaaja, joka on etenkin raskaamman musiikin kuuntelijoiden keskuudessa legendaarinen hahmo.

Vuonna 1983 Meller piti kulttisuosioon nousseen saarnan, jossa hän otti voimakkaasti kantaa rockin ja erityisesti heavyn haitallisuuteen, saatanallisuuteen ja muutenkin silkkaan pahuuteen. Erityisesti Meller oli huolissaan siitä, että rock oli suosittua nuorison keskuudessa.

Nyt joku ystävällismielinen sielu on ladannut kyseisen saarnan YouTubeen meidän kaikkien kuolevaisten iloksi ja pelotteluksi. Saarna lähtee klassisesti liikenteeseen siitä, miten Black Sabbath Born Again -vinyyliä väärin päin kuunneltuna kuulee luonnollisesti Saatanan kutsun. Mitä pidemmälle saarna etenee, sitä korkealentoisemmaksi saarna käy.

Huomionarvoista on se, että levy ei ollut tuolloin edes vielä ilmestynyt Suomessa, ja hän oli saanut albumin haltuunsa Tukholmasta. Todellista levynkeräilijöille ominaista omistautumista vinyyleihin!

Varoituksen sana on paikallaan: saarna sisältää sen verran vankkaa tuubaa, että mielenterveyden murtuminen on täysin mahdollista ja jopa todennäköistä.

Kuuntele saarna alta.