Suomalaisyhtye haastaa avoimeen luokkasotaan: ”Hallitus on julistanut sodan köyhiä vastaan – kenen joukoissa sä seisot?”

Dragsvik jatkaa poliittisella linjalla. Hyvä!

06.03.2024

Luokkasota on helsinkiläisen post-punkbändi Dragsvikin toinen single 5. päivä huhtikuuta ilmestyvältä Kaikki maailman kukat -nimiseltä pitkäsoitolta.

Tiedote kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Kestoltaan reilut 9 minuuttinen krautpunk-biisi paahtaa junnaavasti eteenpäin jättäen jälkeensä faktoja gentrifikaatiosta, alamaismentaliteetista, misogyniasta ja hyvesignaloinnista. Se on laulu itseään syövästä, loputtomaan kasvuun perustuvasta systeemistä, jolle ei edes uskalleta ajatella vaihtoehtoja. Hallitus on julistanut sodan köyhiä vastaan. Kenen joukoissa sä seisot?”

Dragsvik jatkaa siis edellisen singlensä linjoilla: edellinen kappale Parasiitit oli laulu palkkaorjuudesta (kuuntele biisi täältä), ja tälläkään kertaa asennetta ei piilotella. Muovisen popkulttuurin keskellä ehdottoman kunnioitettava asia!

Kuuntele kappale alta. Levyjulkkareita bändi viettää Helsingissä Oranssilla lauantaina 13.4. Mukana myös Echo Is Your Love, The Lonely sekä DJ Maria Wesander.

 

Lisää luettavaa