The Weekndin hahmo opettaa Bart Simpsonille kuinka olla cool – katso videoklipit!

The Weeknd esittää Simpsoneissa lapsi-influensseria.

Kerroimme pari viikkoa sitten, että poptähti The Weeknd esiintyy Simpsonien parhaillaan käynnissä olevalla 33. kaudella. Bart the Cool Kid -niminen jakso, jossa artisti esiintyy sai ensiesityksensä Yhdysvalloissa eilen, ja siitä on nyt katsottavissa muutama pätkä.

The Weeknd eli Abel Tesfaye esittää jaksossa Orion Hughes -nimistä poikaa, joka on somevaikuttaja ja skeittaus- ja vaatemerkki Supremea vahvasti mukailevan Slipreme-brändin omistaja.

Pitchforkin mukaan Orion ystävystyy jaksossa Bartin kanssa ja opettaa tätä olemaan ”cool”. Bart puolestaan opettaa Orionia skeittaamaan, sillä käy ilmi, ettei tämä itse osaa rullalautailuun keskittyvän firman omistamisesta huolimatta. Myös Homer ja muut paikalliset isät eli ”epäcoolit keski-ikäiset” innostuvat Weekndin esittämän hahmon tyylistä ja lähtevät mukaan skeittivaatevillitykseen, mikä taas ei ilahduta nuorempia lainkaan.

The Weeknd antaa jaksossa äänensä myös Orionin isälle Darius Hughesille, joka on sattumalta maailmankuulu supertähti.

Aiemmin muun muassa American Dad -animaatiosarjassa ääninäytellyt The Weeknd kertoi Varietyn haastattelussa vuonna 2020, että Simpsoneihin pääseminen olisi ”bucket list -juttu” ja unelma. Artisti kertoi Simpsonit-roolistaan Twitterissä pari viikkoa sitten ”olen ylpeä tästä” -tekstin ja keltaisen sydämen kera.

Simpsonien uudet kaudet näytetään Suomessa tunnetusti jälkijunassa, joten kokonaista jaksoa tuskin pääsee näkemään ihan heti. Sitä odotellessa voi katsoa Entertainment Tonight -sivustolle ladatun puolentoista minuutin klipin sekä Simpsonien virallisella Twitter-tilillä jaetut pari kohtausta jaksosta:

Lisää luettavaa