Virtuaalivappu nosti JVG:n takaisin albumilistan ykköseksi

Gracias debytoi topkympissä ja Gettomasalle 50 listaviikkoa täyteen.

Virtuaalisen vappuspektaakkelin johdosta JVG on soinut kotitalouksissa ympäri Suomen, ja tämä näkyy Suomen virallisella albumilistalla. Rata/raitti on ollut topkympissä koko 47 viikkoa kestäneen listataipaleensa, mutta nousee takaisin listan kärkeen ensimmäistä kertaa sitten viime elokuun.

JVG:n edellinen albumi, Popkorni palaa albumilistalle. Popkorni tipahti albumilistalta viime vuoden marraskuussa oltuaan listalla 111 viikkoa putkeen. Se käväisi takaisin listalla kertaalleen viime vuoden ja tämän vuoden puolella, ja palasi nyt sijalle 38. Listaviikkoja siis yhteensä hulppeat 114.

Ja mitäpä olisi vappu ilman Ikuinen vappu -hittiä. Se palaa singlelistalle ja löytyy 4. sijalta.

Albumilistalla viime viikon kärkikolmikko pysyy samassa järjestyksessä, mutta askeleen alempana. Kakkosena Nightwish, kolmosena Dua Lipa ja nelosena The Weeknd.

Viidennellä sijalla uutuusalbumina Draken Dark Lane Demo Tapes. Topkymppiin mahtuu myös toinen uutuus: seitsemäntenä Gracias albumillaan Graciasi LP. Viikon viimeinen uutuusalbumi on Mustaschin Killing It for Life, joka löytyy 31. sijalta.

Gettomasan Diplomaatti-albumi saavutti mainitsemisen arvoisen virstanpylvään: 50 listaviikkoa täyteen. Levy löytyy sijalta 11.

Singlelistalla kolmen kärki on identtinen viime viikon kanssa: The Weekndin Blinding Lights ykkösenä, Arttu Wiskarin Tässäkö tää oli? kakkosena ja Keko Salatan, Bessin ja Sexmanen 100% kolmosena.