Aina haisee, aina soi! – Jukka Nousiainen toivottaa hyvää tapaninpäivää jälleen uuden nerokkaan biisin voimin

Jukka Nousiainen julkaisi uuden biisinsä Aina haisee, aina soi! – joka on ketään yllättämättä taas ehdottoman kovaa kamaa.

26.12.2014

Räjäyttäjät-yhtyeestä tuttu Jukka Nousiainen on ollut yksi päättyvän vuoden ylistetyimmistä ja puhutuimmista suomalaisartisteista, aivan ansaitusti.

Nousiaisen syksyllä julkaistu debyyttisoololevy Huonoa seuraa kun äänestettiin Rumban toimituskunnan kriitikkopollissa koko vuoden parhaaksi kotimaiseksi albumiksi ja nappasi jo ilmestyessään Jean Ramsayn arviossa täydet viisi tähteä.

Nousiaisen luomisvimma ei ole kuitenkaan hiljentynyt joulun pyhäpäiviksikään, sillä YouTubeen ilmestyi eilen herran uusi Aina haisee, aina soi! -kappale, joka on jälleen takuuvarma yhdistelmä tuhnuista äänimaailmaa, outoutta ja selittämättömän tarttuvaa iskelmää.

Kuuntele biisi YouTube-upotuksena alempaa.

Jos muuten satut oleskelemaan parhaillaan Espanjan Fuengirolassa tai olet suuntaamassa sinne uudeksi vuodeksi, on Nousiainen mahdollista nähdä Jukka & Jytämimmit -kokoonpanonsa kanssa keikalla tänään Fuengirolan Bar & Restaurante Nuriasolissa ja myös uudenvuodenaattona samassa paikassa.

Lisää luettavaa