Backstreet Boys -tähteä syytetään raiskauksesta

Popbändi Dreamin Melissa Schuman väittää Nick Carterin raiskanneen hänet.

22.11.2017

#Metoo-kampanja on saanut jälleen yhden henkilön avaamaan suunsa vuosien takaisista tapahtumista. Melissa Schuman kirjoittaa blogissaan Backstreet Boysin Nick Carterin raiskanneen hänet.

Schuman kirjoittaa raiskauksen sattuneen vuonna 2002, jolloin hän oli 18-vuotias ja lauloi Dream-popyhtyeessä. Hän kertoo vaienneensa, koska häntä varoiteltiin syytösten pilaavaan hänen oman uransa ja Carterin olevan liian vaikutusvaltainen.

Schuman törmäsi artikkeliin, jossa kerrottiin Carterin olleen vuonna 2006 poliisitutkimuksen kohteena raiskauksesta. Hän kirjoittaa kokeneensa nyt velvollisuudekseen kertoa kokemastaan, koska kyseisen artikkelin kommenttikentässä syyllistettiin uhria.

”Kuka haluaa tulla muistetuksi raiskauksen uhrina?” Schuman kysyy blogissaan, viitaten kommentteihin, joissa väitetään syytösten esittäjän tahtovan julkisuutta.

”En halunnut, että kukaan kuulee koskaan tarinaani. Halusin lukita sen laatikkoon ja antaa muistojen tukahtua ajan kanssa. Toivottavasti ulostuloni inspiroi ja kannustaa myös muita uhreja kertomaan kokemuksistaan.”

Schumanin blogista löytyy yksityiskohtaisempi kertomus sekä raiskauksesta että syistä vaikenemisen syistä.

Lisää luettavaa