Bolivialaispariskunta antoi lapselleen etunimeksi Iron Maiden – isä vastaa nyt seuranneeseen kritiikkiin

18.02.2017

Vaikeaa sanoa, mikä on tosifanin mitta, mutta tämä bolivialaispari lienee osoittanut kuuluvansa tähän kategoriaan. He kun antoivat lapselleen nimeksi Iron Maiden Duran Ruiz.

Isä César Ruiz kertoi Ruptly TV:lle, että toivoo lapselleen samaa asennetta ja henkistä vahvuutta kuin Eddie The Headilla, Iron Maidenin pitkäaikaisella ja ikonisella maskotilla. Henkiseksi mentoriksi bändimaskotti on kieltämättä harvinaisempi valinta.

”Haluan pojalleni saman energian ja voiman ja halun taistella oikeuksistaan”, isä kertoi.

Typeristä nimivalinnoista tulee useinkin noottia, mutta kun nimenä on Iron Maiden, pasta osuu varmasti tuulettimeen. Isän sanat levisivät netissä nopeasti, ja perhe sai osakseen päivittelyn suman. Jotkut puhuivat edesvastuuttomuudesta, jotkut bändin pilkkaamisesta (??).

Nyt isä vastaa kritiikkiin Facebook-tekstillään. Hän kertoo pohtineensa nimiasian vaimonsa kanssa tarkkaan, ja ettei välitä kommenteista, koska ei halua tehdä valintoja yleisen mielipiteen takia. Hän myös kiittää pojan jo saamasta huomiosta, josta herää epäilys nimen osittaisista tarkoitusperistä.

Lisäksi César on päätellyt oudoksunnan johtuvan bändivalinnasta. Jotkut eivät pidä hevistä, joten nimikään ei silloin miellytä.

Tästä tuskin on kysymys. Rohkenemme väittää, että poikalapsen nimeäminen Iron Maideniksi voi jättää paatuneimmankin Maidenpään suun ammolleen.

Koko vastineen voit lukea jutun lopusta. Alla kuvassa César ja Iron Maiden Ruiz.

Lisää luettavaa