Briteissä on käynnissä sangen viihdyttävä taistelu festareilla häkkiin suljetun dj:n ja järjestäjien välillä

Vallan hauskaa seurattavaa tämä.

01.09.2015

Aina eivät hommat mene festivaaleilla putkeen. Tällä kertaa Suomessakin alkuvuodesta vieraillut Evian Christ -niminen dj on kohtalaisen mielenkiintoisessa sodassa Readingissä ja Leedsissä festareita järjestävän Melvyn Bennin kanssa.

Viikonloppuna Evian Christ eli syntymänimeltään Joshua Leary esiintyi Leedissä. Perjantaisen dj-settinsä jälkeen hän oli lähdössä festivaalialueelta autolleen, kun hommat saivat kohtalaisen hämmentävän käänteen.

Evian Christ ei ollut löytänyt tietään festareiden artistien autoparkkipaikalle, joten hän oli kysynyt tietä sinne festareiden henkilökunnalta. Henkilökunnan edustaja oli kuitenkin Evianin mukaan napannut tämän artistipassin välittömästi pois häneltä epäillen, että hän olisi yrittänyt sisään alueelle jonkun toisen passilla: artistipassissa kun luki hänen taitelijanimensä eikä oikeaa nimeä.

Evian Christ oli viety parkkipaikalle, missä tämä olikin tunnistanut oman autonsa. Häntä ei ollut kuitenkaan päästetty ajoneuvonsa luokse, vaan hänet oli suljettu pienimuotoiseen häkkiin. Syyksi oli kerrottu, että häntä epäillään liputta sisään keplottelusta. Evianin mukaan häntä uhkailtiin poliisilla hänen kiroiltuaan ja kaadettuaan häkkialueella sijaitsevan tuolin.

Evian Christ yritti sanojensa mukaan kertoa henkilökunnalle, että hänen oikea henkilöllisyytensä on helppo googlettaa vaikkapa älypuhelimen avulla. Tähän henkilökunta ei ollut kuitenkaan suostunut. Tunnin häkissä oleskelun jälkeen Evian Christ pääsi viimein vapaaksi.

Eniten Evian Christia sapettaa se, että festivaalien järjestäjä Melvyn Benn kertoi NME:lle, miten hän olisi ollut humalassa ja kieltäytynyt kertomasta kuka oikeasti on. Evian myöntää nauttineensa muutaman juoman keikkansa aikana, mutta kieltää olleensa raivokännissä.

Lopullisesti Evian Christin selkäranka katkesi siinä, kun sai tietää miten Readigissä suunniteltiin häkkialueen rakentamista hänen takahuonetilakseen. Vähemmän yllättäen Evian Christ otti tämän silkkana vittuiluna häntä kohtaan.

Sellaista. Jotenkin tässä on nyt tunne, että totuus löytyy jostain puolivälistä.

Koko tilityksen löydät täältä.

Lisää luettavaa