Creed-laulaja Scott Stappin murheellinen kujanjuoksu on saavuttamassa täysin mielipuoliset mittasuhteet

14.12.2014

Onhan tässä ollut kaikenlaista pitkin 2000-lukua, mutta erikoisella videoblogillaan hiljattain julkisuuteen astuneen Scott Stappin tilanne on pikkuhiljaa aivan omassa luokassaan. Yli 40 miljoonaa albumia myyneen Creedin laulaja ilmoitti fanikunnan tyrmistykseksi olevansa rahaton ja asuvansa hotellissa. Hän kuitenkin painotti tämän tästä pysytelleensä kuivilla.

Viimeksi mainittu ei kuitenkaan taida pitää täysin paikkaansa. Stappin vaimo Jaclyn Stapp on Miami Heraldin mukaan hakenyt avioeroa pelottavin perustein: Jaclynin mukaan Stapp käytti niin taajaan amfetamiinia, metamfetamiinia ja steroideja, että alkoi menettää otteensa todellisuudesta. Lisäksi TMZ uutisoi Floridan poliisin ottaneen marraskuussa tien laidalla sekavia puhuneen Stappin hoiviinsa ja asettaneen tämän 72-tuntiseen psykiatriseen tarkkailuun.

Stappin vaimo esitteli avioerohakemuksensa perusteeksi myös Stappin lähettämiä tekstiviestejä, joissa laulaja uhkaa tappaa perheensä ja epäilee CIA:n olevan AA-ryhmien takana. Näistä voi lukea lisää Consequence of Soundista.

Jaclyn kertoi viranomaisille Stappin kärsivän skitsofreniasta ja suunnittelevan jopa presidentti Obaman salamurhaa. JHänen mukaansa Creed-solisti on väittänyt olevansa CIA:n jäsen. Nyt Salainen palvelu on ilmoittanut tutkivansa attentaattihuhuja.

Scott Stapp puolestaan julkaisi lisää videoblogeja ja pitkän kirjoituksen Facebookissa, jossa muusikko kielsi huhut salamurhan suunnittelusta ja selvitti omaa näkökantaansa terveydentilastaan. Stappin mukaan hän on ”100% raitis ja 100% henkisesti tasapainossa”. Hän ilmoitti aikovansa julkaista dokumentteja, jotka päättävät häntä kohtaan käydyn ”likakampanjan”. Viesti on myöhemmin poistettu Facebookista, mutta sen voi lukea täällä.

Lisää luettavaa