Deerhoof tarjoilee maistiaisia uudelta albumiltaan – ja yhden kokonaisen biisinkin

01.08.2012

Kalifornialaisyhtyeen levy ilmestyy syyskuussa, mutta sitä ei tarvitse ostaa kuin sikaa säkissä. Bändi on kuluttajalähtöisesti tuupannut nettiin setin biisinäytteitä.

Kuva: Jason Persse/Flickr

Noise-veteraanit San Franciscosta julkaisevat albuminsa Amerikassa 4. syyskuuta, Euroopassa päivää aikaisemmin. Breakup Song -niminen tuotos on yhtyeen pitkällä uralla jo yhdestoista levy. Edellinen albumi, Deerhoof vs. Evil, tuli vasta vuosi sitten, joten kaikesta päätellen kokoonpano on hyvässä luomisvireessä.

Koska Deerhoof on tunnettu hiukan vaikeasti sulateltavasta musiikistaan, on aivan paikallaan, että maksavaa yleisöä autetaan ostopäätöksen tekemisessä ennakkonäytteillä.

Viime viikolla muiden muassa Pitchfork huomasi yhtyeen julkistaneen Jingletron-nimisen aparaatin, käsittämättömän karun nettisivun, joka annostelee pätkiä levyn jokaiselta raidalta. Koekuuntelun perusteella albumista tosin muodostuu vain entistä oudompi kuva.

Nyt ystävälliset sanfranciscolaiset armahtivat lopultakin fanejaan laittamalla SoundCloudiin kokonaisen biisin. Ja kas! The Trouble With Candyhands -niminen teos tarjoaa lattarityyliä ja torvisoundia suorastaan riemastuttavasti. Tästä elokuisen loppukesän seksihelteisiin uutta rytmiä!

Lisää luettavaa