Flow kirouksen kourissa – nyt perui Frank Ocean

10.08.2012

Perjantain pääesiintyjää joudutaan vaihtamaan toistamiseen.

Kuva: Universal

Flow-festivaalin perjantain kärkinimi, Bobby Womack, joutui aiemmin sairaustapauksen takia perumaan tämäniltaisen esiintymisensä Päälavalla. Ohjelmaa muutettiin siten, että Frank Oceanin oli määrä kivuta samoille lauteille kello 21.15.

Nyt festivaaliorganisaatio kuitenkin tiedottaa, että myös Ocean joutuu feidaamaan: eilinen Oslon keikka sai äänen pettämään. Sairauden takia on pakko pitää lepopäivä.

Tapauksen äkkinäisyys sai aikaan sen, ettei korvaavaa esiintyjää ole saatavilla. (Toim. huom: Miike Snow saa nyt tämän esiintymispaikaan Päälavalla, mutta sen paikalle Blue Tentiin ei tule ketään.)

Festivaalin järjestäjät päättivät siksi tehdä poikkeuksen sääntöihinsä. Käyttämättömien perjantain yhden päivän lippujen palautus on nyt mahdollista.

Palautukset on tehtävä 17.8. mennessä Tiketin Urho Kekkosen kadun toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki. Sähköinen palautus tehdään lähettämällä lippukoodit/tarkistenumerot osoitteeseen info@tiketti.fi. Sekä etana- että sähköpostipalautuksissa mukaan viestiin pitää liittää IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot.

Lisää luettavaa