Glenn Danzig menetti jälleen malttinsa – käski yleisöä lyömään keikkaansa kuvannutta katsojaa

13.10.2013

Horrorpunk-veteraanilla keitti pahasti yli Danzigin taannoisella keikalla Floridan Tampassa.

Teksti: Jari Setälä, kuva: The End Records

Ei taida olla liioiteltua sanoa, että Glenn Danzig ei hirveästi arvosta ihmisiä, jotka yrittävät taltioida hänestä valokuvamuiston Danzigin keikoilla.

Kesäkuussa 2012 Danzig keskeytti keikkansa Yhdysvaltojen Bonnaroo-festareilla, hyppäsi lavalta yleisön joukkoon ja pyrki hyökkäämään häntä kuvanneen lehtivalokuvaajan kimppuun. Danzig oli nimittäin kieltänyt kokonaan valokuvaamisen hänen keikallaan. Järjestysmiehet ehtivät kuitenkin tuolloin väliin ennen kuin Danzig pääsi kuvaajan luokse.

Danzigin suhtautuminen keikkojensa kuvaamiseen ei ole näköjään juuri viime vuodesta muuttunut, sillä parhaillaan käynnissä olevalla Yhdysvaltain-kiertueellaan Danzig oli raivostunut katsojalle, joka kuvasi keikkaa ilmeisesti puhelimellaan. Danzig keskeytti laulamisen, osoitti sormellaan suoraan kyseistä katsojaa ja käski muita yleisön edustajia lyömään häntä kasvoihin.

Danzig oli kieltänyt valokuvaamisen myös tällä kyseisellä keikalla, mutta Brooklyn Vegan -sivuston mukaan uhkauksen kohteeksi joutunut katsoja ei ollut tiennyt kiellosta.

Erikoista tapauksessa on se, että Danzigin raivoamisesta verkkoon päätynyt videotodiste on juurikin tämän saman katsojan kuvaama.

Lisää luettavaa