Helsinki Pop Show’n esiintyjälista on julkistettu – Robinin rinnalla nähdään rivi kotimaisia poppareita

22.04.2014

Pop-artistien lisäksi lavalla nähdään kotimaisen viihde- ja urheilumaailman tähtiä. Koko perheen tapahtumaa voi mennä todistamaan Olympiastadionille 9. heinäkuuta.

Teksti: Linda Kämäräinen, kuva: Universal

Tieto Robinin konsertista julkistettiin jo aiemmin keväällä. Muista tapahtuman musiikkiesityksistä vastaavat Justimus, Krista Siegfrids, Voice of Kids -voittaja Molly, Jontte Valosaari, Janna, Kasmir ja TCT. Luvassa ovat myös ohjelmanumerot Duudsoneilta ja mentalisti Noora Karmalta.

Helsinki Cup -juniorijalkapalloturnauksen oheen suunnitellusta ikärajattomasta tapahtumasta suunnitellaan jatkuvaa perinnettä, tiedotteessa lupaillaan. Toukokuun aikana on luvassa vielä ”erityisesti jalkapalloyleisön keskuudessa suosittuja” lisäkiinnityksiä.

Helsinki Pop Show ei järjestä alkoholitarjoilua. Muista järjestelyistä todetaan tiedotteessa: ”Yleisön viihtyvyyteen on panostettu riittävän wc-kapasiteetin sekä nuorimmatkin konserttivieraat huomioivien turvallisyysjärjestelyjen muodossa.”

Helsinki Pop Show’n ennakkoliput ovat saatavana Lippupalvelusta. Ennakkolippujen hinnat toimituskuluineen ovat 24,50–114 €.

Lisää luettavaa