Indonesian hevipresidentti sai rinnalleen New Yorkin hardcore-pormestarin – Milloin Suomessa?

27.08.2014

Pormestari kävi hardcore-keikalla. 

Teksti: Jarkko Fräntilä, kuva: Wikipedia

Hardcorea veivaava Trash Talk on yhtye, jonka keikoilla voi tapahtua mitä tahansa. Ja kun sanomme mitä tahansa, niin tarkoitamme myös mitä tahansa, kuten parisen kuukautta sitten kerroimme.

New Yorkissa järjestettiin avomielisyyden ja erilaisuuden kunniaksi Afropunk-festivaalit, ja Trash Talk soitti siellä melkoisen hurlumhei-keikan. Tällä kertaa yleisössä nähtiin kuitenkin myös hieman korkea-arvoisempia vieraita. Paikalla oli nimittäin myös New Yorkin pormestari Bill DeBlasio vaimoineen, jotka Rolling Stone -lehden kuvaaja onnistui ikuistamaan keikkapaikan liepeiltä kurkkimassa menoa.

Tästähän alkaa tulla jo trendi, että päättävät tahot diggailevat hyvää musiikkia. Vasta kuukausi takaperinhän Indonesiaan valittiin metallipäinen presidentti. Suomessa päättävät tahot tunnetusti pitävät hieman, noh, erilaisemmasta musiikista.

Liikkuvaa kuvaa kyseistä keikasta löydät alta. Melkoinen meno. Varoituksen sanana kerrottakoon, että videon ääni on sitten melkoisen kovalla, joten kannattaa vääntää volyymit alas ennen sen käynnistystä.

Lisää luettavaa