Klassisen Guns N’ Roses -kokoonpanon rumpali Steven Adler pyrkii kuiville heroiini- ja alkoholihelvetistä

Steven Adler taistelee huumeita vastaan.

21.11.2014

Guns N’ Rosesin klassisessa kokoonpanossa rumpalin tonttia hoitanut Steven Adler ( kuvassa vasemmalla Gilby Clarken kanssa) on ollut kuivilla nyt kymmenen kuukauden ajan. Jotain kertoo Adlerin huumeongelmista se, että hänet potkittiin Guns N’ Rosesin riveistä pois vuonna 1990 heroiinin käytön takia.

Adler on taistellut huumeita ja alkoholia vastaan koko ikänsä. Vuonna 2008 hän esiintyi kahdessa tositelevisio-ohjelmassa, jossa seurattiin hänen yritystään päästä eroon huumeista. Sober house -nimistä realityä esitettiin Suomessakin. Sarjan kuvausten aikana Adler retkahti pahasti heroiiniin, ja hän käyttäytyi muita ohjelman osanottajia vastaan aggressiivisesti, minkä johdosta hänet pidätettiin ja tuomittiin yhdyskuntapalveluun.

Tätä on seurannut jatkuva retkahdusten ja kuivilla pysymis -yritysten sarja. Nyt Adler on kertonut, että hän on ollut selvänä kymmenen kuukauden ajan. Adler pani omaa nimeä kantavan yhtyeensä telakalle viime vuoden toukokuussa keskittyäkseen selviytymisprosessiin. Alkuvaikeuksien jälkeen hän on ollut nyt selvin päin tammikuusta lähtien. Hän aikoo palata takaisin yhtyeensä ja musiikin pariin sen jälkeen, kun on ollut vuoden ilman huumeita ja alkoholia.

Lisää luettavaa