Lamb of God on nyt suututtanut sekä kristityt että muslimit

30.08.2013

Malesialainen Department of Islamic Development of Malaysia protestoi suunnitelmia tuoda jenkkimetallistit maahan keikalle.

Kuva: Roadrunner

Heavy metal, tuo kaiken pahan alku ja juuri. Burn the Priest -nimellä alun perin tunnettu Lamb of God on ollut kristillisten kirkkojen epäsuosiossa jo pitkän aikaa, mutta nyt myös Thaimaan naapurissa sijaitsevan Malesian islamilaisen kehityksen osasto (vai miten tuo nyt suomennetaankaan) on hermostunut yhtyeelle.

Malesialainen The Star uutisoi, että edellä mainitun osaston johtaja Datuk Othman Mustapha on päättänyt protestoi suunnitelmia tuoda Lamb of God esiintymään Malesian pääkaupunkiin Kuala Lumpuriin. Jakim-lyhenteellä tunnetun ryhmän johtaja arvostelee bändin tapaa yhdistää Koraanin säkeitä metalliin. Onko Lamb of God yhdistänyt Koraanin säkeitä metalliin? Kai se sitten on.

Othman esittää, että hänen osastonsa protesti on linjassa vanhemman black metaliin sovelletun esityksen kanssa. Tämän mukaan black metal -yhtyeiden teot ovat islamin opetusten vastaisia.

Jopas Randy Blythen porukka nostattaa äläkkää, missä ikinä kulkeekin. Blythe julkaisi sopivasti hiljattain The Devil Is in the Details -lyhytelokuvan, jonka laulaja kuvasi tappo-oikeudenkäyntinsä aikana Prahassa. Katso filmi täällä.

Lisää luettavaa