Mitä hurmaavan vaarallinen Anna Calvi oikein nykyään puuhaa?

28.08.2012

Ainakin lisää covereita, tietää The Guardian kertoa.

Kuva: Nelly Tatti

Anna Calvi oli yksi viime vuoden kuumimista artistitulokkaista ja laulajattarista, mutta tänä vuonna on ollut hiljaista. Mihin kummaan tämä lupaavan soolodebyytin julkaissut ja rutosti keikkoja tehnyt femme fatale on piiloutunut? Ei kai hänestä tule taas yhtä kohun saattelemana maailmankartalle ampaissutta tähdenlentoa, jolta loppuu pyörityksen keskellä paukut heti pelinavauksen jälkeen?

Toivottavasti ei sentään – ainakin Calvi tipauttelee silloin tällöin tervetulleita muistutuksia olemassaolostaan. Helmikuussa Calvi coveroi BBC:n lähetyksessä Beyoncén Naughty Girlin ja kertoi NME:lle, että toinen levy olisi ainakin suunnitteluvaiheessa. Nyt The Guardian toi julki Calvin version brittiläisen Inviciblen The Wall -kappaleesta. Lehden mukaan Calvi ja Inviciblen laulaja Dave Okumu ovat ystävystyneet, ja ilmeisesti Calvi on innostunut bändin kesäkuussa ilmestyneestä Rispah-levystä niin paljon, että teki ikioman versionsa yhdestä albumin kappaleesta.

Ja niinhän siinä kävi, että Calvin versio on parempi kuin alkuperäinen. Kuuntele vaikka itse Guardianin verkkosivuilla, ja lataa biisi saman tien omaksesi. Hyvää settiä tarjolla ilmaiseksi, sehän passaa!

Lisää luettavaa