Ole uskottava hevari, käytä keikkalippusäästösi 646 dollaria maksavaan tekaistujen artistien bändiasuun

Ensin H&M, nyt Diesel. Tekaistujen metallibändien bändipaidat päätyivät kuuluisan vaatemerkin valikoimaan.

25.04.2015

Inferno uutisoi metalliasenteen kärsimysnäytelmästä, kun H&M toi mallistoonsa tekaistujen metallibändien bändivaatteita. Nyt Italialainen Diesel seuraa Ruotsalaisen vaatejätin jalanjälkiä ja tuo markkinoille omat bändivaatteensa, kertoo Metalsucks. “Hevibändien”, kuten State of Reak ja Death Trash lisäksi vaatteista löytyy “heviuskottavia” ja “hevarin sydäntä lähellä olevia” iskulauseita, kuten “Go Wild Anywhere”, “Adult Dolls Availabe” ja “Destroy”.

H&M on tunnettu halvoista hinnoistaan, Diesel taas materiaalilaadusta. Malliston hinnat saavat viimeisetkin heviuskottavuuspisteet karisemaan, sillä Dieselin farkkutakki maksaa kevyet 298 dollaria. Mallistosta löytyy myös asuun sopivat housut, joiden hintana on 348 dollaria. Keikkalippuihin säästetyt rahat voi siis käyttää 646 dollaria maksavaan kokoasuun, joka päällään voi sitten seisoa stadionin ulkopuolella. Myös moshaaminen kannattaa jättää pois, sillä kallista asua ei sovi tärvellä hiellä ja hiekalla, pittaamisesta puhumattakaan.

Strong Scene Productions “löysi” H&M:n valikoimaan päätyneet hevibändit uudelleen, ja keikka Tuskassa on jo varmistettu. Rumba jää odottamaan, mikäli myös State of Reak ja Death Trash mahtuisivat Strong Scene Productionsin settilistalle.

Katso uudet heviasut alta. Mallisto on myynnissä Dieselin sivuilla.

diesel_jacket-620x319

diesel_pants-620x319

Lisää luettavaa