Ruisrock-vierailija Yeasayerin edellinen levy oli erinomainen, miten on uutuuden laita?

12.08.2012

Nyt asiaan voi perehtyä omin korvin, kun albumin voi tsekata verkossa ennakkoon. Kauppoihin Fragrant World tulee 20. elokuuta.

Kuva: Secretly Canadian

Tällä viikko päätökseen: Ruisrockissa psykepoppaillut brooklyniläisyhtye Yeasayer on antanut koko viikon päästä julkaistavan Fragrant World -albuminsa verkkokuunteluun. Albumin voi tarkastaa NPR Musicin saitilta.

Saas nähdä, miten tällä erää lähtee. Ainakin muutamien Rumban toimittajakaartin edustajien ensifiilikset ovat olleet suotuisia. Verrokkina muistutettakoon, että vuonna 2010 ilmestyneen Odd Blood -albumin O.N.E.-kappale menestyi aikanaan Rumbankin kriitikkopollissa, ja arviopuolella Jussi Mäntysaari palkitsi levyn neljällä tähdellä viidestä.

”Komeasti Ultravoxin ja Human Leaguen maisemissa liikkuvat laulumelodiat taustoitetaan Vampire Weekendin popularisoimilla Afrikka-joikuilla, jotka huipentuvat upeisiin kertosäkeisiin. Esimerkiksi Ambling Alpista voi jo nyt povata yhtä vuoden parhaista biiseistä, eivätkä Love Me Girl ja Madder Redkään jää kauas”, kuului kriitikon näkemys.

Tällä sunnuntai päätökseen, nyt hyvää yötä kaikille!

Lisää luettavaa