Meille samat autostereot, kiitos! 42 000 ihmistä vetävän stadionin sisältä valitettiin ulkopuolelta kuuluvasta metelistä: ”On sentään viikonloppu”

Arvostamme asennetta.

22.06.2016

Queensin kaupunginosassa New Yorkissa soitettin poliisit paikalle metelöinnin takia. Erikoiseksi asian tekee se, että poliisit soitettiin paikalle paikallisen baseball-stadionin sisältä stadionin ulkopuolelta kuuluvan melun takia – ja tämä samaan aikaan, kun stadionilla oli baseball-ottelu käynnissä.

Nelson Hidalgo oli lykännyt pystyyn omat korttelijuhlansa Metsin kotistadionin ulkopuolelle. Hidalgon autosta löytyy 80 kappaletta kaiuttimia, ja niiden arvo on yli 20 000 dollaria. Hidalgon auton ympärille oli kerääntynyt aimoa kasa juhliijoita, jotka nauttivat äänentoistosta. Baseball-stadionin lämmittelynurkkauksessa lyönti- ja heittovuoroaan odottaneet pelaajat eivät sen sijaan Hidalgon musiikkimausta ilmeisesti nauttineet, ja he valittivatkin melusta poliiseille.

Nelson Hidalgon selitys tempaukselle oli yksinkertainen:

”Tiedän, että tämä on laitonta, mutta on sentään viikonloppu.”

Hidalgo kiikutettiin putkaan, mutta hänet vapautettiin saman tien. Syyte napsahti kuitenkin esimerkiksi yleisestä styrkkareiden huudattamisesta ja yhtä ylesestä kiusanteosta.

Kysymys kuuluukin: voisiko sama muka tapahtua Sotkamon Jymyn pesäpallo-ottelussa?

Lisää luettavaa