Slash kertasi haastattelussa sitä onnellista hetkeä, kun Kissin Paul Stanley käski hänen suksia helvettiin

12.09.2014

Kitaristi kommentoi Rock Hard -lehden haastattelussa Paul Stanleyn omaelämäkerrassaan kertomaa tarinaa, jossa Stanley suivaantui Slashin nuoruusvuosien käytöksestä.

Teksti: Hanna Karpio

Blabbermouth uutisoi Kissin keulahahmon Paul Stanleyn omaelämäkerrassaan kertomasta tarinasta, jossa laulaja oli antanut 1980-luvulla Guns N’ Rosesin Slashille opetuksen siitä, miten rock-maailmassa käyttäydytään.

Reilut kaksikymmentä vuotta sitten Stanley näytti uransa alkuvaiheessa olleen Guns N’ Rosesin kitaristille yksityiskohtia instrumentin virityksestä ja järjesti suhteillaan Slashille jopa veloituksettomia kitaroita. Myöhemmin Stanleyta pyydettiin auttamaan Gunnarien levyn miksaamisessa. Slash ei pitänyt lopputuloksesta ja teki sen julkisesti tiettäväksi.

”Aloin kuulla juttuja, joita hän oli puhunut minusta selkäni takana. Hän oli sanonut minua homoksi, pilkannut vaatteitani ja yrittänyt ansaita kaikenlaista rock-uskottavuutta kustannuksellani”, Stanley kirjoitti kirjassaan.

”Kun hän tuli myöhemmin pyytämään lisää ilmaisia kitaroita, kerroin hänelle ettei omaa likapyykkiä tuuleteta julkisuudessa ja käskin painua vittuun.”

Slash myöntää tarinan todenperäisyyden, mutta vakuuttaa muusikoiden olevan taas väleissä.

”Muistan kyllä Stanleyn sanoneen, etten saa kitaroita ja puhuneen likapyykin julkisesta tuulettamisesta. 2006 tapasimme jälleen Kiss-projektin äärellä. Päätimme menneiden antaa olla menneitä.”

Katso Rock Hardin alkuperäinen haastattelu alta:

Lisää luettavaa