Suvilahdessa vielä tänään We Love the 90’s Festival – virittäydy tunnelmaan ysärimusageneraattorilla

29.08.2015

Helsingin Suvilahdessa järjestetään nyt toisen kerran We Love the 90’s Festival. 1990-luvun eurodancea, poppia ja muuta vuosikymmenen jumppamusiikkia nostalgisoiville sopiva festivaali oli viime vuonna menestys. Se sai aluksi myös epäröiviä kommentteja, mutta lopulta tapahtuma myytiin loppuun. Tänä vuonna festivaali järjestetään vielä isompana.

We Love the 90’s festivaali jatkuu vielä tänään. Esiintyjinä nähdään taattua ysärisiirappia: Pandora, Alexia, Vanilla Ice, CatCat, 2 Unlimited, Daze sekä Suomen ylpeys Movetron. Eilen tapahtumassa esiintyi Mr. President, Natalie Inbruglia, Alphaville, E-Rotic, E-Type, Waldo’s People ja Dr. Alban.

Ysärinostalgisointi ulottuu myös kävijöiden asuvalintoihin, sillä paikalla vilahtelee platformeja, kolmiraitaa, vyölaukkuja ja pinnejä etuhiuksissa. Lisätietoja tapahtumasta löydät nettisivuilta.

Mikäli olet menossa festareille tai olet ysärinostalgian tarpeessa, hakeudu tunnelmaan 90’s buttonin avulla. Sivu generoi ison arkiston ysärimusaa helposti selattavaksi ja tarjoaa taustalla hämmentäviä psyykkausvärejä.

 

90sbutton

Tässä vielä Rumban Luca Garganon arvio viime vuoden festivaaleista.

Lisää luettavaa