Tänään 100 metrin olympiafinaali – Usain Bolt hallitsee myös autotune-rapin jalon taidon

05.08.2012

Jos Jamaikan maailmanennätysjuoksija joutuu tänään pettymään, onneksi hän voi lohduttaa itseään myös lupaavilla muusikon taidoillaan. Tai sitten ei, mikäli herran oma biisi antaa yhtään osviittaa.

Kuva: Wikimedia Commons

Jamaikalainen Usain Bolt on maailman nopein mies. 100 ja 200 metrin pikajuoksun maailmanennätysten lisäksi Bolt puolustaa tänä iltana Lontoossa satasen olympiavoittoa, jonka herra kävi käärimässä nimiinsä Pekingissä neljä vuotta sitten.

Onneksi mies tiedostaa itsekin häikäisevän nopeutensa, sillä Bolt päätti julistaa omien saavutustensa huikeutta myös lisäämällä meriittilistalleen taiteellisia ansioita.

Lopputuloksena syntyi omaperäisesti ja nöyrästi nimetty biisi Faster Than Lightning.

Biisissä Bolt ei tosin oikeasti tyydy edes kokeilemaan salamaa nopeampaa riimittelyä, vaan miehen normaali puheääni on päätetty vetäistä tymäkän autotune-käsittelyn läpi halutun tuloksen saamiseksi, amerikkalaisen hiphop-tuottaja DJ Steve Porterin loihtimien Jamaica-biittien päälle.

Harmillisesti biisi ei tarjoa edes huutonaurulla varustettua myötähäpeää, vaan biisi vilahtaa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos nopeammin kuin Boltin juoksu.

Tsekkaa Usain ”Faster Than Lightning” Bolt heti alempaa:

Lisää luettavaa