Tuntematon punkyhtye pääsi vinyylitehtaan virheen takia mukaan Beyonce-levylle – ilo lyhytaikainen kitaristia kohtaan esitettyjen raiskaussyytösten takia

Zexin "menestys" oli verrattain lyhytaikaista.

20.09.2017

Rumbankin toimistolla kummasteltiin kaksi päivää sitten Beyoncen Lemonade-albumin vinyylipainoksen omituisuutta, sillä albumin toiselta puolelta löytyi kummallista punkin räimettä. Beyonce ei ollut kuitenkaan julkaissut mitään yllätysvinyylipainosta, vaan kyseessä oli vain inhimillinen moka levyprässäämöllä: jostain syystä Lemonaden toiselle puolelle oli painettu kanadalaisen Zex-punkbändin albumi.

Tätä voisi moni bändi pitää onnenpotkuna. Zexin tapauksessa näin ei kuitenkaan käynyt, sillä nyt Zexin levy-yhtiö Magic Bullet Records on potkinut bändin pihalle rosteristaan. Syyksi kerrotaan bändin kitaristia Jo Capitalcidea vastaan suunnatut väitteet tämän seksuaalisesta väkivallasta. Monet ihmiset ovat ottaneet suoraan yhteyttä levy-yhtiöön ja kertoneet Jo Capitalcidea kohtaan esitetyistä epäilyistä.

Bändin laulaja Gretchen Steel, joka on avoimessa suhteessa kitaristin kanssa antoi lausunnon jossa kertoi, ettei kukaan bändiläisistä ole koskaan kuullutkaan moisista syytteistä kitaristia kohtaan. Myöhemmin yhtye antoi lausunnon jossa kertoi, ettei kommentoi asiaa tarkemmin.

Levy-yhtiö kertoo suuntaavansa Zexin albumien tuotot hyväntekeväisyyteen. Ne, joka ovat ostaneet yhteen uusimman levyn Uphill Battle saavat myös rahansa takaisin.

Lisää luettavaa