Vuoden kuulematta kovimmasta rap-albumista julkaistiin ensimmäiset näytteet ja tajuntaa ravisuttava vieraileva tähti – Miau!

26.01.2015

Hiljattain Suomessa kovasti hypetetyn keikan esittänyt Run the Jewels aikoo tunnetusti julkaista tänä vuonna uuden version Run the Jewels 2 -albumistaan – nimittäin version, joka on toteutettu pelkästään kissan naukaisuilla. Joukkorahoituksella toteutettavan Meow the Jewelsin tarkasta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta lisättäköön, että levylle on ilmoittautunut mukaan muun muassa Portisheadin Geoff Barrow.

Nyt El-P on julkaissut Instagram-tilillään muutamia pikkupätkiä teaseriksi, ja samaan hengenvetoon Twitterissä ilmoitettiin jälleen uudesta kovasta feattaajasta: internet-sensaatioksi kohonnut Lil’ Bub -kissa on tarjonnut kattavan valikoiman äännähdyksiään levylle. Hyvä!

Kuuntele Instassa jaetut pätkät alempaa. Run the Jewelsin Killer Mike ilmoitti taannoin fanitapaamisessa, että kokoonpano alkaa työstää myös Run the Jewels 3 -albumia heti tammikuussa. Ryhmä nähdään Flow’n lavalla elokuussa.

Lisää luettavaa