50 henkilön ulkotilaisuudet mahdollisia kesäkuun alusta

Avi lievensi kokoontumisrajoituksia Etelä-Suomessa.

AOP

Aluehallintovirasto on lieventänyt kokoontumisrajoituksia osassa Etelä-Suomea. Helsingissä ja HUSin alueella 50 henkilön ulkotilaisuudet ovat mahdollisia kesäkuun alusta. Sisätiloissa saa järjestää 10 henkilön tilaisuuksia. Nämä kokoontumisrajoitukset ovat voimassa 1.–15. kesäkuuta.

Hangon, Karkkilan, Lohjan ja Raaseporin kuntien alueet: 25.-31.5. sisätiloissa voi järjestää enintään 20  hengen kokoontumisia ja ulkotiloissa enintään 50 hengen kokoontumisia. 1.-15.6. sekä sisä- että ulkotiloissa voi järjestää enintään 50 hengen kokoontumisia.

Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alue: 1.-15.6. voi järjestää enintään kymmenen hengen kokoontumisia sisä- ja ulkotiloissa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella jatketaan 15.6. asti nykyistä rajoitusta, jonka mukaan enintään kymmenen hengen kokoontumisia voi järjestää sisä- ja ulkotiloissa.

Kymenlaakson sairaanhoitopiirin alueella jatketaan 15.6. asti nykyistä rajoitusta, jonka mukaan enintään 20 hengen kokoontumisia voi järjestää sisä- ja ulkotiloissa.