Itä-Helsingin lähiöt ovat muutakin kuin narkkareita – S-ryhmän monopolille näytetään taas komeasti keskisormea tänä viikonloppuna

Kontula Electronic alkaa tänään!

Kontula Electronic -festivaalia vietetään tänä viikonloppuna Helsingin Kontulassa.

”Kontula Electronic-festivaali on Kontulan ostarilla toista kertaa järjestettävä elektroniseen musiikkiin keskittyvä tapahtuma, joka sai viime vuonna huikean suosion. Tapahtuma tarjoaa jälleen monipuolisen ja tinkimättömän kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia elektronisen musiikin artisteja ja yhtyeitä”, tapahtuman Facebook-sivuilla kerrotaan.

Viime vuonna Helsingin Uutisille antamassaan haastattelussa tapahtuman ideoinut Jimi Tenor kertoi seuraavaa:

”Halusimme antaa Kontulalle mahdollisuuden olla muutakin kuin karaokea. Päätimme järjestää talvifestarit. Tapahtumapaikat, eli baarit, ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.”

Haastattelussa Tenor hehkutti etenkin sitä, ettei Kontulan ostari ole S-ryhmän omistama. Liikkeiden omistajat ovatkin painottaneet, etteivät halua ostoskeskuksen muuttuvan kasvottomaksi bulkkiostariksi.

Tänä vuonna Kontula Electronicissa nähdään muun muassa thaimaalainen erikoisduo Stylish Nonsense, joka soittaa keikan Kontula skiettihallissa kera Rainbowlickerin. Muita esiintyjiä ovat muun muassa Tähtiportti, Jimi Tenor, Jori Hulkkonen Morphology, DJJP, Draama-Helmi ja kymmenet muut artistit ja bändit.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.