Käyhän se näinkin: kotimainen suosikkiyhtye hakee musiikkivideoonsa rumpalia modernin ja epätasa-arvoisen orjuuden takia

Haluatko Keith Mooniksi? Nyt on tilaisuutesi!

26.01.2016

Tiisu-yhtye on raivannut tietään nuorison sydämiin. Ai miten niin nuorison? No ainakin pikaisen Facebook-tarkistuksen perusteilla setämiesten on vaikea käsittää Tiisun energiaa, ja sanoituksetkin ovat kuulemma hölmäjä ja naiiveja. Tiisun fanit eli tiusunderit (sana keksitty sekunti sitten toimittajan toimesta) tästä vähät välittävät, ja keikoille riittää tunkua.

Nuoriosolaisten suosioon saattaa tietenkin olla syynä myös se, että Tiisun soittajat ovat itsekin elon tiellä vielä kovin alussa. Tästä kertoo jotain jo sekin, että Tiisu hakee Facebook-sivujensa kautta rumpalia uudelle videolleen. Syy on perin suomalainen: Tiisun varsinainen rumpali on videon kuvauspäivänä armeijan harmaissa, eikä siksi pysty osallistumaan kuvauksiin.

Tsekkaile lisätiedot videokuvauksesta alta. Mikäli homma kinnostelee, niin pidähän kiirettä: rumpalistuntti valitaan jo huomenna, ja kuvaukset järjestetään tämän kuun lopulla.

Tiisun Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa