Kestomenestyjiä, TikTok-hittejä, oikeistoa ärsyttävää folkia ja Accept – tätä kaikkea tarjoaa Suomen virallinen lista

Listoilla tapahtuu, mutta tietyt asiat ovat tulleet jäädäkseen.

06.05.2024

Viikolla 18 albumilistan ykkösenä on Kuumaa-yhtyeen albumi Pisara meressä. Yhtye on tällä hetkellä niin uskomattoman suosittu, että saapa nähdä, luovuttaako bändi ykköspaikkaansa enää tämän kalenterivuoden aikana kenellekään.

Toisella sijalla on Taylor Swiftin albumi ja kolmannella sijalla viikon korkein uutuus Ege Zulun albumi Mammanpoika. Haastattelimme Ege Zulua uuden albumin tiimoilta, ja tuon haastattelun voit lukea täältä.

Suoraan sinkkulistan ykköseksi nousee JVG:n uutuusbiisi Rallikansa. Kyseisestä kappaleesta löytyy syväanalyysi Rumban sivuilta täältä. Toisella sijalla on Mirellan kappale Timanttei ja kolmannella sijalla TikTokin kautta maailmanlaajuiseksi hitiksi noussut Jaxomyn, Agatino Romeron ja Raffaella Carrán Pedro. Viikolla 18 toisena uutuutena on Käärijän biisi Kot Kot, joka on sijalla kahdeksan.

Fyysisen albumilistan ykkössijalla pysyttelee Taylor Swift. Kakkosena on Acceptin albumi Humanoid, joka on samalla viikon korkein uutuus. Toisena korkeimpana uutuutena on kolmannella sijalla oleva Samae Koskisen kohua herättänyt albumi Mä näin unta että kaikki meni hyvin. Nelosena on Moon Shotin uutuuslevy The Power ja vitosena Pet Shop Boysin Nonetheless.

Lisää listasijoituksia täältä.

Lisää luettavaa