My Chemical Romance -solisti jakoi ennen julkaisematonta musiikkia

Uutta musiikkia Gerard Waylta.

05.04.2020

My Chemical Romancen solisti Gerard Way jakoi faniensa iloksi SoundCloud-tilillään ennen julkaisemattomia kappaleita. Distraction or Despair –otiskon (suom. Hämminki/huvi/häiriötekijä tai epätoivo) alla julkaistuja raitoja on neljä ja ne ovat nimeltään Welcome to the Hotel, Success!, Crate Amp_2 sekä Phoning It In. Kappaleista kaksi on lyhempää pätkää ja kaksi pitempää. Voit kuunnella pätkät klikkaamalla niitä. Gerard Wayn SoundCloud-tilille pääset tästä.

Way kertoo Instagram-tilillään halunneensa julkaista jotain aikojen ollessa epävarmoja. Osan kappaleista hän oli suunnitellut julkaisevansa jo aiemmin.

”Jotkut näistä, kuten Phoning It In ovat asioita, joita olen suunnitellut julkaisevani singlenä ja saatan edelleen tehdä sen jossain vaiheessa kun viimeistelen ne, mutta ajattelin, että miksi ei. Tuntuu hyvältä jakaa [nämä]. Kuka tietää jos jotain tästä kamasta ei tulisi koskaan ulos?”

Hän kuitenkin haluaa painottaa pitävänsä julkaisemisen rentona.

”Kutsun tätä kaikkea kamaa Distraction or Despairiksi, koska ne näyttävät olevan kaksi asiaa, joiden välillä vaihtelen. Luultavasti myös monet muut ihmiset. Mutta ajattelen että vain jotkin raidat ovat sidoksissa ”albumiin” joka on sen niminen. Teen tämän suunnittelematta, pidän tämän rentona. Saatan lisätä joitain muistiinpanoja raitoihin.”

”Toivottavasti kaikki ovat turvassa ja terveitä. Rock on.”

Lisää luettavaa