Pyhimys julkaisi yllättäen uutta musiikkia – johon Pieruperse ohjaa videon

Opium-projektissa Pyhimyksen rinnalla ovat Juulia ja OP Beats.

Opium on uusi trio, jonka jäsenet ovat Rumbassa tämän hetken merkittävimpien musiikintekijöiden joukkoon listattu musiikkibisneksen leatherman Pyhimys, laulaja Juulia ja tuottaja OP Vuorinen eli OP Beats. Debyyttijulkaisu Extended Virtual Reality Play vol. 1 julkaistiin yllättäen vuorokauden vaihtuessa suoratoistopalveluissa.

Rumballe kerrotaan, että ep-mittaisen julkaisun jokaisesta viidestä kappaleesta on luvassa Instagram-musiikkivideot. Lista videoiden ohjaajista on suorastaan kutkuttava: Pieruperse, Napoleon Digital, Julius Konttinen, Nana Simelius ja Jannika Nyqvist. Videot julkaistaan huomisesta alkaen yhden videon päivävauhtia.

Opiumilla ei ainakaan vielä ole omia some-tilejä, joten koko kolmikko kannattaa laittaa seurantaan tästä, täältä ja tuosta.

Otetaanpa vielä suora lainaus tiedotteesta ennen musiikin kuuntelua: ”Opium on kolmen artistin sulava yhteistyöprojekti, eräänlainen rinnakkaistodellisuus, jota symboloi myös tekijöiden käyttämät virtuaalilasit. Artistit eivät halua erottua Opium-projektissaan erillisinä tekijöinä vaan haluavat korostaa yhteistä, samanarvoista osallistumistaan. Opium-musiikin lähtökohdat ovat vapaassa, väljässä ja paineettomassa tekemisessä, jolla ei ole kaupallisia intressejä tai esikuvia.”

Opiumin ep menee näin: