Totuus (ja lääkkeet) ovat tuolla ulkona: punkyhtyeen lentäviin lautasiin hurahtanut laulaja näkee salaliittoja kaikkialla

Nyt mennään avaruuteen.

08.02.2017

Blink-182-yhtyeen laulajana tunnettu Tom DeLonge julkaisee ensimmäisen lentävistä lautasista kertovan kirjansa maaliskuun 7. päivä.

Blink-182 hajosi vuonna 2004, ja palasi uudelleen yhteen vuonna 2009. Nykyään Tom DeLongen on korvannut yhtyeessä Alkaline Trion Matt Skiba. Tätä nykyä DeLonge keskittyykin enemmän Angels & Airwaves -bändiinsä sekä UFO-bongauksiin. DeLonge on kova salaliittoteoreetikko ja varma siitä, että hallitus vakoilee häntä hänen tietojensa takia.

”DeLongen mukaan hänellä on apurinaan hallituksen työntekijöitä, jotka vuotavat hänelle UFO-tietoutta. Hän on myös lukenut yli 200 kirjaa lentävistä lautasista ja avaruuden olioista, salaisista hallituksen avaruusohjelmista sekä fysiikasta, joka mahdollistaa avaruuslentelyn. DeLongen yöpöydällä on myös kirjoja telepatiasta, sillä voi olla, että avaruusoliot kommunikoivat kanssamme kehittyneemmin keinoin. Näiden kirjojen kautta DeLonge on luonnollisesti saanut lisävarmistusta siihen, että avaruudessa on kuin onkin elämää”, kerroimme Rumbassa vuonna 2015 täällä.

Nyt Tom DeLonge julkaisee kirjan Sekret Machines: Gods, jonka hän on kirjoittanut Peter Levendan kanssa. Kirja kertoo paljastavansa UFO-ilmiöiden salat. Sen sivulla haastatellaan tiedemiehiä, armeijan henkilökuntaa sekä muitaihmiiä, joilla on epäilemättä varmoja tietoja siitä, että liskomiehet ovat vallanneet maapallomme.

Kirjan kannen näet alta.

Lisää luettavaa