Uuden aallon eurooppalaista soundia Suomeen tuonut artisti panostaa uudella ep:llään erilaisiin tempoihin

Shrty julkaisi elämänsä hektistä ajanjaksoa käsittelevän ep:n.

27.08.2022

Siitä ei ole kauaakaan, kun Shrty julkaisi singlen yhdessä Blacflacon kanssa. Loukku-kappaleessa käsiteltiin erilaisia riippuvuuksia ja muun muassa toiseen ihmiseen kohdistuvaa koukuttuneisuutta. Nyt Shrty on julkaissut neljän kappaleen ep:n, jolta Loukun lisäksi löytyvät kappaleet Comme ci comme ca, Prada sekä Bizin kanssa tehty Ilman sua.

Melodisen trap-musiikin kentällä liikkuva Shrty ottaa ep:llä kaiken ilon irti kyseisestä soundista. Kappaleissa kuullaan klubihenkistä nopeatempoisuutta, mutta myös herkempien aiheiden käsittelyyn sopivaa pehmeää tunnelmaa. Tuotannon takaa löytyvät Salahpolo, Fractious Frank sekä Lameboy, joista kaksi viimeksi mainittua kuuluvat Fountain-tuotantotiimiin.

”Tämä ep syntyi aikana, jolloin elämän tempo oli hektinen. Jokainen biisi on oma tarina siitä ajanjaksosta”, Shrty avaa kokonaisuuden nimeä ja punaista lankaa.

Ep ilmestyi Sonyn ja Fountain-tuottajakollektiivin kanssa yhteistyössä toimivan Epic Records Finlandin kautta. Kyseinen viime viikolla lanseerattu levy-yhtiö tulee syksyn ja talven mittaan julkistamaan kiinnityksiään yksitellen, ensimmäisen Epicin kautta julkaistun kappaleen ollessa lanseerauspäivänä ilmestynyt MD$:n Vihatuin. Biisissä vierailevat Mikael Gabriel, Fabe ja Reino Nordin, ja kirjoitimme siitä lisää täällä.

Shrtyn ep:n voit kuunnella alta. Ep:n levyjulkkareita juhlitaan Ääniwallissa 23.9.

Lisää luettavaa