Axl Rosen ja Neil Youngin duetto on päivän hirvittävin annos ”musiikkia”

24.10.2012

Totuuden nimissä Young hoitaa videolla oman tonttinsa mallikkaasti, oma biisinsä kun on kyseessä.

Kuva: Andrea Barmanti / Wikimedia Common

Uuden Crazy Horse -albumin Psychedelic Pill julkaisuun 30. lokakuuta valmistautuva Neil Young on järjestänyt vuodesta 1986 lähtien Bridge School Benefit -hyväntekeväisyystapahtumaa Kalifornian Mountain Valleyssa.

Tämänvuotisessa konsertissa esiintyi viime viikonloppuna myös Axl Rosen johtama Guns N’ Roses -kokoonpano. Sunnuntai-illan esiintymiseensä bändi onnistui houkuttelemaan mukaansa lavalle itsensä Youngin.

Pseudo-Gunnarit tulkitsivat sitten yhdessä Youngin kanssa akustisilla kitaroilla vanhan herran Don’t Let it Bring You Down -biisin vuoden 1970 After the Gold Rush -albumilta.

Young ja Axl tietenkin vuorottelivat biisin lauluosuuksissa. Siinä missä Young laulaa biisiä niin hyvin kuin maestro nyt omaa biisiään pystyy laulamaan, on kaikki muu esityksestä karmaisevaa kuunneltavaa.

Epävireistä kihinää päästelevä Axl johdattelee meikatun ja huivipäisen friikkigalleriansa vuoden biisiraiskaukseen. Neil, tule pois sieltä lavalta.

Käpäytys jatkuu!

Jos luulit, että tuo video kuulosti pahalta, se ei ole vielä mitään seuraavaan verrattuna. Sähköttömään ilmaisuun ja nuottien viereisistä huoneista laulamiseen näemmä viime aikoina mieltynyt Axl esitti kätyreineen samassa tapahtuman myös Welcome to the Jungle -biisin AKUSTISESTI.

Tämä video on hirviö, joka pitäisi sulkea häkkiin ja ampua ulkoavaruuteen:

Lisää luettavaa