Kesällä Suomeen suuntaava Jack White kertoi Lars Ulrichille syyn keikkojensa totaaliseen kännykkäkieltoon

Beats 1 -radiokanava istutti kaikista maailman ihmisistä Metallican Lars Ulrichin tenttaamaan Jackia asiasta.

24.03.2018

Jack White selvitti juuri radiohaastattelussa, mitä varten hänen keikoillaan ei enää nähdä kännyköitä – muuta kuin sinetöidyissä pusseissa täysin suljettuna pois käytöstä ja kuuluvuudesta.

”Otin oppia Chris Rockista. Minä reagoin yleisöön samalla lailla kuin standup-koomikko. Jos standup-koomikko menee lavalle ja kertoo pari vitsiä, eikä yleisö reagoi mitenkään, he tietävät, että ookoo, nämä Donald Trump -vitsit eivät oikein toimi tälle yleisölle. Näille ihmisille pitää käyttää eri materiaalia.”

”Minulla on sama juttu. Keikoillani ei ole settilistoja. Jos biisin päätyttyä huomaan, että ihmiset eivät reagoi, niin alan miettiä: ’No, minulla ei ole settilistaa. En tiedä mitä tehdä seuraavaksi. Soitanko perään raskaamman biisin, vai ehkä nopeamman biisin? Haluavatko he ehkä akustisen palan? Haluavatko he, että lähden pois? Koska kyllä minä senkin voin tehdä!'”

”Mutta en tykkää siitä, jos en pysty lukemaan yleisöä ja näkemään, ovatko he oikeasti pettyneitä biisivalintoihini, vai onko kyse vain siitä, etteivät he kuuntele lainkaan eivätkä kiinnitä show’hun huomiota, koska he tekstaavat puhelimillaan.”

Mitä opimme tästä? No, älä leiki kännykällä Ilosaarirockissa kun Jack White soittaa.

Niin, ja ilmeisesti sen, että Lars Ulrich tekee nykyään musiikkijournalismia?

Lisää luettavaa