Teinipopin semimöhinään vaihtanut Harry Styles julkaisi jälleen loistavan kappaleen

Minkä meni tekemään.

12.10.2019

Harry Styles oli One Directionin selkeä keulakuva, jonka purkitetun hengitysilman myymisestä saisi hyvät pohjat asuntolainakassaan.

One Directionin tyypit löysivät uudet suunnat elämässään ja niin myös Styles. Hän julkaisi kaksi vuotta levyllisen ihan silkkaa brittipoppia, joka toi kirkkaimmilla hetkillä ennemminkin mieleen David Bowien Life on Marsin, kuin mitään mitä One Direction ulos tuuttasi.

Käytännössä Stylesin ampaisu täysin toiseen loosiin semimöhinänsä myötä oli taktinen ratkaisu. Stylesin ei tarvitse jatkaa siitä mihin One Directionissa jäi. Lisäksi Styles sai varmasti lisää faneja, ainakin niitä jotka kuuntelevat popparia salaa.

Nyt onkin jo uuden singlen vuoro. Lights up on britin sijaan silkkaa jenkkipoppia. Stylesin koukuttavan viipyilevään lauluun on saatu ilmavuutta, kitara luo americanahenkeä ja rummut vihjailevat rnb:n interventiosta. Biisissä on vähän kaikkea, kun kertosäkeessä kuullaan vielä gospel-kuoroa.

Kappaletta on ollut tekemässä Tyler Johnson. Johnson oli mukana myös soolodebyytillä. Johnsonin meriittilistalta löytyy yhteistyötä myös artistien kuten Ed Sheeran ja Sam Smith kanssa, joten isot nimet ja heidän isot biisit eivät ole mitään uutta.

Kappaleesta julkaistiin video, mutta sen upotus ei toimi, joten katso se täällä. Pelkän biisin kuuntelu sentään onnistuu alta löytyvän soittimen avulla.

Lisää luettavaa