The Rolling Stones lopettaa vasta haudassa: ”Oikea bändi jatkaa kuolemaan asti!”

Keith Richardsin mukaan The Rolling Stones pyrkii vieläkin tekemään parhaan albuminsa.

Jos kuulut siihen joukkoon, jonka mielestä The Rolling Stones näki parhaat päivänsä jo aikaa sitten ja yhtyeen kannattaisi jo pistää pillit pussiin, on toiveesi ilmeisesti turha. Keith Richards on nimittäin kertonut, ettei Rollareilla ole mitään aikomustakaan lopettaa.

72-vuotias Richards kommentoi yhtyeen tulevaisuutta Radio Timesin haastattelussa, jossa hän vertasi The Rolling Stonesia muihin yhtyeisiin.

”Eivät ne ole oikeastaan bändejä, jos ne eivät jatka. Ne ovat ryhmiä”, Richards kuvailee NME:n mukaan. ”Me olemme bändi ja oikea bändi pysyy yhdessä kunnes se kuolee.”

Richardsin mukaan monet yhtyeet voivat koostaan huolimatta olla vain yhden sukupolven juttuja.

”Ne kirjaimellisesti lopettavat kun niiden testosteroni loppuu”, Richards tylyttää.

Richardsin mukaan The Rolling Stones tekee ankarasti töitä, eikä ota hommaansa itsestäänselvyytenä.

”Tavoitteenamme on vieläkin tehdä paras levymme ja esittää paras keikkamme”, Richards kertoo. ”The Stones on onnistunut olemaan osa elämää muuttumatta missään vaiheessa passéksi.”

Vuonna 1962 perustettu ja 1964 debyyttilevynsä julkaissut The Rolling Stones on tehnyt urallaan 29 studioalbumia, joista edellinen, A Bigger Bang, ilmestyi vuonna 2005. Aiemmin tänä vuonna kitaristi Ronnie Wood on myös kertonut, että yhtye tulee pian julkaisemaan uuden studiolevynsä.

Lisää luettavaa