Tuottajalegenda Quincy Jones pyytää anteeksi äskeisiä legendahaastattelujaan, joissa kuultiin mehukkaita juoruja Marlon Brandon seksielämästä, JFK:n murhasta, Michael Jacksonin biisivarkauksista ja niin edelleen – ”Perheeni teki intervention”

Mahtavia tarinoita pöytään latonut Jones on kuulemma "oppinut läksynsä".

24.02.2018

Quincy Jones oli pari viikkoa sitten puheliaalla päällä.

Pari samoihin aikoihin tehtyä haastattelua lämähti otsikoihin kaikkialla, kun ikoninen musiikkituottaja haukkui The Beatlesin, paljasti nuoren Marlon Brandon lempineen ”vaikka postilaatikon kanssa” ja nimesi seksikumppaneista muun muassa koomikko Richard Pryorin, ilmoitti tietävänsä kuka tappoi Kennedyn, syytti Michael Jacksonia pakonomaisesta biisien varastamisesta… ja niin edelleen. Juttua riitti.

Lukevalle yleisölle kyseessä oli loistelias kurkkaus legendojen maailmaan. Jonesin lähipiirille kuulemma vähemmän näin. Jones nimittäin kirjoitti haastatteluista pitkän anteeksipyynnön Twitteriin sen jälkeen, kun hänen kuusi tytärtään kuulemma ”tekivät intervention” ja selittivät isälle, että kaikkia henkilökohtaisia asioita ei tarvitsisi tuoda julkisuuteen.

Sinänsä sääli, tosin tyttärien kannan ymmärtää ehkä siinä mielessä, että Jones myös esimerkiksi tarinoi varsin innoissaan yli kahdestakymmenestä (siis tämänhetkisestä) tyttöystävästään, jotka ovat ilmeisesti aina suunnilleen miehen tyttärien ikäluokkaa… ja niin edelleen. Jonesin tarinat olivat kaikkiaan vauhdikasta luettavaa.

Lisää luettavaa