Ensi yönä otetaan käyttöön kovat aseet taistelussa Donald Trumpia vastaan: joukko noitia kokoontuu lukemaan loitsun Trump Towerin edessä

Witches of the world, unite!

24.02.2017

Joukko noitia aikoo kokoontua ensi yönä New Yorkissa sijaitsevan Trump Towerin eteen lukemaan loitsuja.

Tarkoituksena noidilla on lukea loitsu, jonka ansiosta Trump ja hänen lähipiirinsä eivät voi vahingoittaa viattomia ihmisiä. Loitsun luku alkaa minuutti ennen keskiyötä ja jatkuu kuuden minuutin ajan.

Noitia pyydetään ottamaan mukaan loitsumistalkoisiin seuraavia tavaroita: Trumpista otettu epämairitteleva valokuva, Tarot-pakasta tornia esittävä kortti, oranssi kynttilä, suolaa, vettä, valkea kynttilä, höyhen, tulentekovälineitä, neula, sekä tuhkakuppi.

Mikäli loitsustaan haluaa normaalia vahvemman, mukana voi ottaa esimerkiksi rikkiä, mustaa lankaa ja pikkuporkkanoita.

Miten loitsuminen sitten tapahtuu? Noidan pitää kirjoittaa paperille nimi Donald J. Trump ja lappunen pitää asettaa kiinni kynttilään, joka poltetaan. Muut tavarat pitää asetella kynttilän ympärille. Tarot-pakasta otettu torni-kortti pitää asettaa pystyasentoon. Tämän jälkeen pitää lukea psalmi 23, jonka jälkeen luetaan rituaaliteksti.

Rituaalitekstin jälkeen noitia kehoitetaan nauramaan sydämensä pohjasta ylös ja alas riemuiten hyppien. Jalkoja pitää tömistellä maahan ja syödä jotain, sillä muuten loitsu ei välttämättä toimi niin hyvin. Huomioon on otettava, että jalkojen tömistely on erityisen tärkeää!

Viimeisenä tapahtumana oranssin kynttilän jämät pitää haudata joko maahan risteykseen tai heittää veteen.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä, ja lisätietoa noitumisesta löydät täältä.

Haluamme nyt painottaa, että tilaisuuteen osallistuvat noidat näyttävät olevan tosissaan tämän kanssa.

Vielä ei ole tiedossa, soitetaanko tilaisuudessa jossain vaiheessa witch house -musiikkia.


Lisää luettavaa